Sista veckan i skolan

Hej bloggen!

Nu har vi avverkat den sista veckan i skolan. Måndag till och med onsdag var hyfsat händelselösa.  I måndags var vi på kliniken då Carro skulle få sitt sår rengjort och omplåstrat, men då såret inte verkade bli bättre fick hon antibiotika  vilken har gjort sitt jobb då såret nu inprincip är läkt. Vi var i tisdags och veckohandlade som vanligt, dock vid ett annat köpcentrum då det skulle vara lite större och ha fler utbud av andra affärer. Det hade inte så mycket mer att komma med än det vanliga, så vi håller oss nog tillsvidare till Tesco.

I torsdags skulle barnen iväg på utflykt hela dagen, vilket var frivilligt för oss volontärer att följa med på. Då vi fått information innan om att de skulle gå på museum och att bussresan dit skulle ta cirka tre timmar samt att de skulle åka kvart i fem på morgonen från hemmet, valde vi alla att inte följa med. Som vanligt i Thailand så följde de ju inte planerna, bussen åkte bland annat inte förrän kvart i åtta…Vi velade sedan under morgonen vad vi skulle hitta på under vår lediga dag och efter mycket om och men hamnade vi på Baan Ampahwa vilket är en resort i närheten av barnhemmet. Där låg vi och solade och badade (förutom Carro) samt åt god mat i ett antal timmar. Så vår torsdag blev riktigt härlig och barnen verkade supernöjda med sin utflykt.

Idag, fredag, var sista dagen i skolan för vår del då det nästa vecka bara är examinationer och vi dessutom åker till Hua Hin. Eftersom det var vår sista dag ville vi ha lite skoj med barnen och körde därför lektionerna utomhus iform av olika lekar. De fick bland annat springa med en ballong mellan benen, en sked i munnen med en peng på som inte fick tappas och hoppa på ett ben. Titta på bilderna på facebook så ser ni flera av lekarna! Resterande av dagen har varit lugn, med lite solning och mys med barnen.

I morgon blir troligtvis en lugn dag med lite förberedande inför vår minisemester och troligtvis tar vi oss till ”Floating Market” på kvällen för en god middag.

Detta var allt för den här gången, nu hörs vi nog inte här förrän om en vecka så med andra ord ungefär lika mycket uppdatering som vanligt ;).

Pöss haj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *