Alla hjärtans dag

Hej allihopa!

Idag har barnen varit lediga från skolan så vi har spenderat hela dagen på barnhemmet. Vi behövde därför inte åka iväg tidigt till skolan. Dagen började med en joggingtur med en av de andra volontärerna. Sanna tyckte det var väldigt otäckt för vi blev jagade av ”rabies”-hundar som hon så fint kallar dem :). Men det var skönt efteråt när vi kom tillbaka till hemmet och kunde pusta ut! Vi fortsatte med dusch i kallvatten samt en härlig frukost på altanen.

Annars har dagen varit ganska så lugn. Några av barnen har badat och andra lekt. Vi har kunnat sitta i solen och läsa en stund samt gått en promenad till en nyöppnad 7eleven.

På eftermiddagen kom ägaren av hemmet, Montri. Detta är en väldigt respektingivande man och han började med att skälla ut de killar som badat då de tydligen inte får göra det då vattnet är mycket strömt. Barnen fick även leksaker som donerats till hemmet. De fick två bilar och en motorcykel som de kunde köra runt varandra på. Efter cirka en timme av våldsam lek hade en bil och motorcykeln gått sönder, men kul hade de i alla fall :).

Kvällen blev lugn, antingen på grund av utmattade barn eller på grund av att ägaren fortfarande var kvar på hemmet!

Imorgon ska vi nog besöka floating market men mer om det då!

Eftersom vi inte är några tekniska genier så försöker vi nu dela med oss av bilder via facebook. I alla fall hädanefter om vi inte lyckas lösa det tekniska :) länken finns längst ner i inlägget.

Hej Hopp!

https://www.facebook.com/caroline.wikensjo/media_set?set=a.10152240833385135.764855134&type=3

 

 

En reaktion på ”Alla hjärtans dag

  1. Hahaha rabieshundar, typiskt min lilla gumma. Sitter här hemma och skrattar högt när jag får en vision av hur Sanna älgar i väg med racerfart. Ungefär som när hon spurtade i La mae phim då hon fruktade ormar :-). Ha det bäst flickor. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *